Flat Rack – kontti

Posted by redaktion

[av_textblock size=“ font_color=“ color=“ av-medium-font-size=“ av-small-font-size=“ av-mini-font-size=“ av_uid=’av-k05104xv‘ custom_class=“ admin_preview_bg=“]
Flat Rack – kontti on rakenteeltaan hyvin yksinkertainen: Metallikehikko, jossa on puinen lattia. Mallista riippuen, kontilla on joko kiinteät tai taitettavat päädyt. Flat rack – kontin vahvuudet ovat sen erittäin kestävä pohja ja massiiviset metalliraamit, jotka mahdollistavat painavien tavaroiden kuljetuksen. Painaviin lasteihin kuuluvat erityisesti isot koneiden osat, jotka tarkoittavat helposti jopa 40 tonnia lastia per flat rack. Käytännössä flat rack – kontteja käytetään erityisesti konttien kuljetukseen erikoistuneissa laivoissa.

Kuljetusihme Flat Rack – kontti tarkemmassa tarkastelussa

Flat rack – konteissa ei normaalisti ole sivuseiniä tai kattoa, nämä voidaan usein korvata niinsanotuilla „paaluilla“, jotka pystysuunnassa tukevat lastia. Tässä yhteydessä voidaan puhua „paalukontista“. Konteissa, joihin paalut voidaan liittää, ei siis välttämättä tarvitse sivuseiniä. Tosin olemassa on myös yhdistelmäkontteja (ns. Kombicontainer), joilla on sivuseinät, mutta jotka mahdollistavat samanaikaisen paalujen kiinnittämisen ja käytön kuljetuksessa.

Flat rack – kontteja on kahdessa vakiokoossa, 20’ ja 40’, sekä korkeampana High-Cube-versiona. Tätä joustavaa kuljetusihmettä käytetään aina kun klassinen ISO – kontti on liian pieni. Yleisimpiin flat rack – konttirahteihin kuuluvat suuret puulaatikot. On lähes itsestäänselvää, että laivayhtiöt vaativat lisämaksuja tällaisten kuormien kuljetuksesta – Lisäkapasiteetti tarkoittaa lisämaksuja.

Yhteenveto: Taitettavat tai kiinteät päädyt ja puuttuvat sivuseinät – lukuunottamatta mahdollisia metallipaaluja – tämä on Flat Rack. Yleisimmin näin kuljetettava tavara on pakattuna puiseen laatikkoon, joka suojaa esimerkiksi isoja koneenosia. Koska kontin koko lasteineen ylittää normaalin ISO – kontin mitat, ottavat laivayhtiöt aina lisämaksun.

Pfaff – Ammattilainen konttikuljetuksissa!

Laivaus on useimmissa tapauksissa edullisempi kuin maakuljetus. Tämä koskee erityisesti konttikuljetuksia. Kansainvälisten kuljetuksien ammatilaisena Pfaff Logistik palvelee Sinua ilomielin. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Teemme mielellämme tarjouksen kuljetusratkaisusta!

>> Löydät meidät Facebook: sta sekä Twitter :stä!
[/av_textblock]

Schreibe einen Kommentar