Ympäristönsuojelu ja tavarankuljetus

Posted by redaktion

Viime vuosien aikana tavarankuljetusten määrä on jatkuvasti kasvanut ja tälle kasvulle ei näy loppua. Lisääntyvän kansainvälisen kaupankäynnin moottorina toimii maailmanlaajuinen verkostuminen, joka johtaa lähes välittömästi tavaran ja rahdin yhä tiheämpään liikkumiseen. Samaan aikaan keskustelu ympäristöstä ja sen suojelusta ovat aina ajankohtaisempia. Kansallisten ja kansainvälisten ympäristönsuojelutavoitteiden saavuttaminen on yhä tärkeämpi haaste. Näistä tavoitteista keskustellessa herää kysymys, miten tavarankuljetus voidaan käytännössä toteuttaa mahdollisimman ympäristöystävällisesti.  

Sisältö:  

Ilmastonsuojelun tavoitteet

  Jo vuoden 2016 Saksan hallituksen laatimassa ympäristöraportissa käy ilmi, että Saksa ei tule saavuttamaan tavoitteitaan vuoteen 2020 mennessä. Hallituksen alkuperäinen suunnitelma oli vähentää kasvuhuonekaasuja huomattavasti enemmän kuin lopulta todellisuudessa tapahtui. Esimerkiksi liikenteessä ei pystytty toteuttamaan mahdollisia säästötoimia. Samoin teollisuus ja maatalous jäivät tavoitteistaan. Nyt odotus on, että erityisesti paine liikenteen ympäristösäästöille kasvaa entisestään.

Rahdin rooli ympäristönsuojelussa

  Saksassa on logistiikkayrityksiä, jotka ovat esimerkiksi valmiita vaihtamaan pakettiautonsa sähkömoottorillisiin. Näihin yrityksiin lukeutuu Deutsche Post AG. Sähkömoottorit voivat ylensäkin olla merkittävä osa ympäristönsuojelua. Samalla aikaa logistiikka-alan yrityksiä, jotka hoitavat kuljetuksiaan isoin rekoin, haastetaan tekemään enemmän ympäristön suojelemiseksi. Myös eri asiantuntijaryhmissä etsitään ratkaisuja päästömäärien mittaamiseksi koko kuljetusketjun aikana. Kerättävien tietojen avulla voitaisiin taas kehittää kuljetuksia ympäristöystävällisempään suuntaan.  Myös ilmarahdin parissa halutaan löytää uusia, rajoja ylittäviä keinoja kerätä ympäristönsuojeluun liittyviä tietoja alan kehittämiseksi.

Pfaff Logistik ja ympäristönsuojelu

  Me, Pfaff Logistik und Transport, huomioimme tarkkaan ympäristönsuojelun. Suurin osa omistamistamme rekoista kuuluvat päästöluokkaan Euro 5 ja ne kulkevat biodieselillä. Yrityksemme käyttää uusiutuvia energialähteitä kuten maalämpöä ja aurinkoenergiaa. Aurinkopaneelit Baienfurtin toimistomme katolla tarjoavat ympäristöystävällistä energiaa yli 400:lle taloudelle.

Olemme kokenut huolintayritys, jolla on paljon tietoa ja taitoa euroopan sisäisistä sekä maailmanlaajuisista kuljetuksista. Lähetä meille tarjouspyyntösi!

Seuraa meitä Instagram :ssa!
 

Schreibe einen Kommentar